Over ons

Jan Willem Kamps

Jan Willem Kamps

In juli 2013 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. De daarop volgende periode heb ik in verschillende praktijken werkervaring opgedaan. In oktober 2016 is mijn droom uitgekomen, een eigen fysiotherapie praktijk waar ik mijn visie als zorgprofessional kan uitdragen.

Als fysiotherapeut ben ik een harde werker, eerlijk, enthousiast en persoonlijk. Door mijn brede achtergrond heb ik veel kennis over de vele kanten van fysiotherapie. Het totale bewegingsapparaat is bij ieder mens hetzelfde, maar de persoon die het aanstuurt maakt het uniek. Zo is voor iedereen een blessure anders en vraagt de behandeling per persoon een behandeling op maat.

Binnen de praktijk kunnen we gebruik maken van een ruime oefenzaal. Het gebruik van de verschillende apparaten kan zinvol zijn tijdens een behandeltraject. Te denken valt aan herstel na een sportblessure, maar juist ook opnieuw in beweging komen na andere klachten. Bijvoorbeeld herstel na een operatie of het opnieuw leren lopen na een CVA.

Om mijzelf als fysiotherapeut te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Zo heb ik mij gespecialiseerd in Dry-needling, een nieuwe manier om mensen met klachten te helpen. Die innovaties houden mij scherp om mensen die bij ons komen nog beter en gerichter te helpen.

Fay Bogaards

Fay Bogaards

In 2018 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut aan Hogeschool Leiden afgerond. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij JAN WILLEM Fysiotherapie.

Als fysiotherapeut ben ik persoonlijk, eerlijk en neem ik de tijd. Tijdens de behandeling bied ik een plek van rust en vertrouwen, om de voorwaarden voor herstel zo goed mogelijk te maken. Naast het bewegend functioneren heb ik een brede interesse in psychologie en alternatieve geneeswijzen. Door meerdere cursussen te hebben gevolgd op het gebied van mindfulness kan ik mensen helpen het bewustzijn te vergroten van hun lichaam en innerlijke patronen.

De verantwoordelijkheid voor het herstel ligt bij de patiënt, waarbij ik deze zo goed mogelijk begeleid naar zijn of haar persoonlijke doelen. Samen kijken we naar de oorzaak van de klacht, en hoe we deze weg kunnen nemen.


David

David van den Beld

Ik heb de opleiding tot Fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden afgerond. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij JAN WILLEM Fysiotherapie.

Als fysiotherapeut ben ik enthousiast, open en zorgzaam. De weg naar herstel ziet er voor elk mens anders uit. Dat maakt mijn vak ook zo uitdagend en dynamisch. Ik houd van een persoonlijke benadering. Zo werk ik samen met de patiënt aan een behandelplan dat overeenkomt met zijn of haar persoonlijke doelen, en het is afgestemd op zijn of haar klachten. Samen met de patiënt draag ik zorg voor een zo spoedig mogelijk herstel.

Voor verdere verbreding en ontwikkeling als fysiotherapeut volg ik regelmatig cursussen. Zo heb ik bijvoorbeeld de cursus Medical Taping afgerond.


Dick

Dick Kerkmeijer

Ik ben al vele jaren werkzaam als manueeltherapeut. Ik werk volgens de Utrechtse School, een methode die op een fysiologische verantwoorde wijze tracht de gewrichtsfuncties te optimaliseren en daarmee invloed uitoefent op bestaande klachtenpatronen in het bewegingsapparaat en kwaliteit van het gewrichtenstelsel.

Ik werk sinds 1 januari 2020 bij JAN WILLEM Fysiotherapie en werk om de week op woensdag in de praktijk. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via het algemene telefoonnummer van de praktijk.


Mariët

Mariët Jonker

Als praktijkmanager bij JAN WILLEM Fysiotherapie houd ik mij achter de schermen bezig met het reilen en zeilen van de praktijk. Voor vragen over facturen, vergoedingen etc. kunt u gerust met mij contact opnemen. U kunt mij bereiken door te bellen met het algemene telefoonnummer van de praktijk of via mijn e-mailadres.

Direct een afspraak? Bel 06 - 54151780 of Whatsapp