Fysiotherapie

Sportblessures

Iedere sporter heeft het wel eens, een blessure die het sporten in de weg staat en soms ook in het dagelijks leven parten speelt. Wanneer een blessure niet afdoende behandeld wordt kunnen de klachten lang blijven aanhouden en progressie in de sport tegenhouden. Als fysiotherapeut is het voor mij een uitdaging u zo goed mogelijk te begeleiden bij het herstel proces.

Voordat ik aan de opleiding tot fysiotherapeut begon heb ik gestudeerd aan de dansacademie CODARTS (Conservatorium Dance Arts). Op deze opleiding heb ik veel geleerd over hoe het menselijk lichaam beweegt.

Door een ernstige blessure kon ik deze opleiding helaas niet afmaken en heb ik besloten mij op te laten leiden tot fysiotherapeut. Die ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht heb in wat het is om een (ernstige) blessure te hebben en wat dat doet met lichaam en geest.

Naast het dansen deed ik onder andere aan judo, mountainbiken, hardlopen, yoga en pilates. Deze brede achtergrond in de sport heeft ervoor gezorgd dat mijn kennis over het menselijk lichaam niet alleen de theorie, maar ook de praktijk beslaat.

Direct een afspraak? Bel 06 - 54151780 of Whatsapp